Slutt på våte flekker

Min partner har et problem, som er egentlig ikke et problem, men det føles som en stor avtale for henne. Problemet kalles i medisinsk sjargong hyperhydrose og betyr at du svetter mer enn normalt. Partneren min har alltid hatt dette problemet og har fortalt utallige historier om pinlige og vanskelige situasjoner forårsaket av hennes hyperhidrose. Hun har blitt testet til over forbruke baby pulver og hun har vært å lete rundt jorden for den mest effektive deodorant markedet. Problemet er at partneren min hyperhidrose dekker ryggen og hendene, steder ikke så lett å behandle overflaten.


Iontoforese


Jeg har gjort litt research og funnet et produkt som kalles Iontoforese. Det er en maskin for å kjøpe hjem og fylle med vann, deretter plasserer det inn i en svak elektrisk impuls og senker dine hender eller føtter i badekaret. Etter gjentatte behandlinger, vil dette da hjelpe til hyperhidrosen, men du må både gjøre gjentatte behandlinger og også fortsette å behandle hver nå og da at problemet ikke vil komme tilbake. Jeg skal definitivt kjøpe en Iontoforese til min partner, fordi hvis det fungerer, det er tydelig godt investerte penger.


Man bør være forsiktig


Det bør legges til at jeg tror vi bør være kritiske til alle typer kjøp-hjem utstyr som lover enn den ene og snart den andre. Det meste av det er falske, men noen ting faktisk fungerer, og hva jeg har kommet over om Iontoforese det føles som en velprøvd og stabil metode.

27 Aug 2017