Resepsjonsdisken etablerer førsteinntrykket

Resepsjonsdisken er noe av det første som man ser når man kommer inn hos en ny bedrift. På dette viset blir resepsjonsdisker ganske viktige for en bedrift, som ønsker å gjøre et godt inntrykk på nye kunder, og andre man omgår i forretningsøyemed. 

Det viser seg selvfølgelig at en god start, og et godt utgangspunkt for et samarbeid også bidrar til positivt samrøre i fremtiden. 

Hva signaliserer din resepsjonsdisk?

På den ene siden er dette ren imagebygging, som man kan hente ut fra de erkjennelser som vi har fra vitenskapsområdet hvor markedsføring og psykologi flyter sammen. Derfor er det viktig å ta seg god tid når man velger ut den neste resepsjonsdisken. Kanskje er det også på tide å tenke over om den nåværende møbleringen av inngangspartiet er på sin plass for din bedrift?

Det er ikke alltid like lett å se slike ting på egen hånd, og om man er usikker, kan det være lurt å spørre noen som kommer utenfra om hva som passer best. Kanskje ektefellen kan gi noen gode råd? Kanskje kan man spørre en venn som ikke ofte er innom kontoret, om hvilket inntrykk han syns at inngangspartiet og resepsjonsdisken gir?

Et godt tips for den som trenger noe nytt

Den som trenger en fornyelse, gjør lurt i å titte innom Adshop.no. Hos Adshop.no finner man nemlig et stort utvalg av møbler for kontoret, som passer til mange forskjellige stilretninger. Utvalget av resepsjonsdisker er ganske stort, og man finner som regel en disk eller et bord som signaliserer det man ønsker.

10 Feb 2017