Hvor viktig er en logo?

Går du i tanker om å starte opp egen bedrift eller firma? Eller er du kanskje allerede i startfasen?

Har du da tenkt over hva som er viktig når man starter opp? Selvsagt er økonomien viktig, og mange tenker da at man kan snekre sammen en firmalogo selv, for å spare en del utgifter. Men er dette egentlig så lurt, og sparer man til slutt penger på dette?

En logo skal være firmaets «ansikt» utad. Den skal være unik for din bedrift, slik at den skiller seg ut. Men selv om man lager en unik logo selv, er det ikke alltid dette er noe man vil tjene på. Ta for eksempel denne:

Det er ikke lett å se ved første øyekast at det står Spectacle, med et par briller over som forstørrer litt av bokstavene.

Så vil jeg tro at de fleste vil velge å gå til den nederste av disse to.  Disse to er bare to tilfeldige eksempler, men de viser at en firmalogo er svært viktig for et firma. En profesjonell designet firmalogo kan fortelle at firmaet er en seriøs bedrift som tar kundene sine på alvor. Som satser på kvalitet, og gode kundeforhold. Et firma i oppstartfasen bør absolutt sette av penger til å få designet en skikkelig logo av profesjonelle designere. Det er mange fordeler ved å bruke et logo design til dette:

  • De er spesialister.
  • Du får flere valgmuligheter
  • Rask levering
  • 100 % fornøyd garanti
  • Lett å bestille online.

Tenk grundig gjennom hva du vil at ditt firma skal representere, og hva det skal signalisere til potensielle kunder. Ta kontakt med profesjonelle designere, og sammen vil dere komme frem til en firmalogo som passer perfekt for din bedrift. Det vil både du og bedriften tjene på i det lange løp.

19 Nov 2014